Guia de Figueres, la teva guia de l'Alt Empordà

Productos Turbolas
Grisslakteri, Slaktlinje svin, slakterier för gris, svin slakteri, slakteri för gris, fläsk slakteri, skyfflar epilatorer grisar, Maskiner för epilering av grisar, scraper depilator grisar, skovla epilator grisar.

Produkt Turbo-las är ett företag som under 25 år har levererat produkter av allra högsta kvalitet till grisslakterier och styckningsavdelningar. Vårt produktsortiment består av skrapor för avhårning, piskor, hjul till rullskenor och hydrocykloner till grisslakterier.

Försäljning av tillbehör för maskiner gris slakterier och styckningsanläggningar.

Vårt mål är att bibehålla samma höga kvalitet hos alla våra produkter för att på så vis bli mer lönsamma och effektiva. Den bästa garantin vi kan erbjuda är att det företag som använder våra produkter inte bara får lägre och lägre kostnader vad gäller underhåll och reservdelar för varje år utan även att de ska uppnå en högre produktivitet.

Vårt företag är godkänt enligt kvalitetsstandarden SS-EN ISO 9001:2015 som garanteras av den internationella koncernen QMS.

EGENSKAPER HOS SKRAPORNA

Inga giftämnen: Stommen hos samtliga skrapor är tillverkade av plastmaterial och inget av dessa innehåller giftämnen.

Skrapblad och brickor: De är tillverkade av rostfria material och bär Turbolas logotyp för att de ska vara enkla att känna igen. De sitter fastsatta på stommen med 6 kraftiga nitar som har stor vridningsresistans.

Slitstyrka: Eftersom produkten består av en enda kompakt stomme är den enormt tålig vad gäller slitage, vridning och friktion. Dessutom påverkas de inte av hydrolysen (du kan använda dem i vatten med en temperatur på mellan 60-62 ºC).

Hygien: Eftersom de inte absorberar vatten så spricker inte dessa skrapor. Därför är de mycket enklare att rengöra. Detta förhindrar också att de deformeras och du slipper problem med hår som fastnar, dåligt lukt med mera. Den enkla rengöringen ger även mindre problem med bakterier.

Hållbarhet: Tack vare alla dessa goda egenskaper har skraporna en mycket hög prestanda. Man måste dock respektera viktbegränsningen (kg) som står på skrapans framsida.

Välj en modell: På framsidan av alla skrapor står en vikt i kilo tryckt. Med hjälp av dessa kan du välja en skrapmodell som bäst passar vikten för de grisar du jobbar med. Ett exempel: Om du jobbar med grisar med en vikt på mellan 80 och 100 kg bör du välja en skrapa av modell ”N110” eller ”L110”.

EGENSKAPER HOS PISKORNA

De består av en stomme i ett enda stycke utan giftämnen som är mycket stöttåliga, slitstarka och tåliga vad gäller friktion och vridning. Absorberar inte vatten och spricker inte. Ändbeslagen vid axeln är mycket slitstarka vad gäller slitage vid friktion och slag. Tack vare detta är det en produkt med lång livslängd.

EGENSKAPER HOS HJULEN TILL RULLSKENOR

Det som gör denna produkt unik är att med en viss modell av hjul får man en produkt med mycket stor temperaturtålighet. Hjulen tål båda höga och låga temperaturer. Därför kan de användas både i frysrum och på skålningsavdelningen. Hjulens egenskaper är: Varken hjulen eller skenorna kräver smörjning, stor stöttålighet och mycket hög slitstyrka. Arbetstemperaturer med konstant temperatur: från +85 ºC till -15 ºC.

EGENSKAPER HOS HYDROCYKLONERNA

Tillverkade av plastmaterial av högsta kvalitet med stor friktions- och stöttålighet. Gummidelarna är mycket slitstarka och tål hög tryckt, vridning och stötar I figueres, hög emporda, girona.

LIVSMEDELSINDUSTRIN:

Frys-slakterier för gris och styckningsavdelningar

PAPPERSINDUSTRIN:

Hydro-cykloner / renare till avloppsstationer för cellulosa och mineral


Direcció: C. Eduard Rodeja, 12 - 17600 FIGUERES (Girona) - Katalonien, Spanien
Telèfon: 0034 972 673 692
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: www.turbolas.com

Visita també:


Guia Immobiliària Alt Empordà

Guia de Restaurants

CRAE - Creacions Alt Empordà

Revista Crae

Guies CRAE Oferta i Demanda